Blogurile mele

joi, 29 ianuarie 2015

Medicina energetică și tehnologia Rife

Mitocondriile sunt organite celulare întâlnite în toate tipurile de celule, ce sunt denumite uneori "uzinele energetice ale celulei", fiindcă ele generează mare parte din rezervele de adenozintrifosfat, folosit ca sursă de energie chimică.

Rolul lor însă este extrem de complex, fiind implicate în procesul comunicării prin semnale la nivel celular, în diferenţierea celulelor, dar şi în dezvoltarea ciclică a celulelor, fiindcă se pare că mitocondriile sunt cele care deţin "întrerupătorul" vieţii celulare.

În acest sens, tot mai mulţi cercetători susţin că apariţia cancerului s-ar datora, de fapt, oxigenării insuficiente a celulelor, fapt care le determină o mutaţie, pentru a putea supravieţui într-un mediu lipsit de oxigen, dar, simultan, astfel de celule blochează ceasul biologic aflat în mitocondrii, uitând să mai moară şi acumulându-se în tumori.

Ca să nu mai vorbim de teoriile lui Royal Raymond Rife - inventatorul unui microscop care mărea de 60.000 de ori, fără a distruge mediul de cultură, aşa cum o face microscopul electronic - care susținea că bacteriile şi virușii nu provin din exterior, ci se formează în corpul uman prin ciclul somatidelor, ambele organisme nefiind cauza, ci efectul bolii.

Rife a observat, la microscop, 16 stadii diferite ale aceluiaşi aşa-zis microb, evoluţii similare fazei larvare a fluturelui, "viruşii" fiind, de fapt, o altă fază evolutivă a unor "bacterii", ce aparţin în mod natural organismului uman.

Poate că vă veţi ilumina iarăşi, dacă vă voi spune că majoritatea cărţilor şi studiilor, care contrazic teoria germenilor a lui Pasteur, au fost confiscate, iniţial, de trustul criminal de război, I.G. Farben, care avea ca principală sursă de finanţare banii familiei Rockefeller şi că nu este deloc întâmplător faptul că aproape toate marile concerne chimice s-au transformat, imediat, în concerne farmaceutice, cu venituri actuale mai mari decât ale industriei petroliere sau de armament şi că mai vechea noastră cunoştinţă, George H.W. Bush, actual fabricant de arme, a fost şi unul dintre directori concernului farmaceutic Eli Lilly, între 1977 şi 1979, după ce a părăsit CIA.

Celor curioşi le recomand să caute şi să studieze teoriile lui Wilhelm Reich, Gaston Naessens, Antoine Bechamp sau Günther Enderlein, care se înscriu la capitolul "istoria pierdută a medicinei", ce redefinesc, de exemplu, sângele, ca pe un "ţesut fluid" şi introduc termenii de bioni şi microzime (sau somatide la Gaston), care demonstrează, din plin, rolul vital al microorganismelor proprii în procesele metabolice ale organismului uman.

Din acest punct de vedere, cred că veţi interpreta cu totul diferit asaltul asasin al antibioticelor asupra organismelor umane, pe care caută să le văduvească de prezenţa unor elemente indispensabile vieţii, al căror rol de semnalare a bolii a fost răstălmăcit, fiind "revopsit" în cel de declanşator al bolii şi, de parcă nu era suficient, animalele care fac parte din dieta noastră sunt crescute, prin dopaj, cu aceleaşi antibiotice.

Auto-suficienţa sau ignoranța
 "ştiinţei medicale contemporane" este cel mai mare inamic al sănătăţii umane, fiindcă nu se bazează niciodată pe cercetări obiective şi mai ales oneste, ci numai pe încremenirea în paradigma chimică, în baza căreia îndrăznesc, de exemplu, să numească somatidele, ce par a fi precursorii ADN-ului uman, drept "artefacte, introduse accidental în organism", îndepărtându-ne tot mai mult de medicina holistică şi de imaginea reală a complexei biologii umane, pentru a ne putea menţine într-o stare de dependenţă cronică de "actul medical", a cărui incompetenţă terapeutică şi eficienţă asasină nu mai poate fi negată de nici o statistică oficială.""

Tehnologia RIFE este de fapt ‚electro-medicină’ ce are la bază frecvențe rezonante. Primele sale origini le găsim în studiile lui Nikola Tesla, de la sfârșitul secolului 19, și au fost continuate prin anii 1930 de dr. Royal Raymond Rife. Principiul său de funcționare se bazează pe ideea că fiecare ființă are propria sa ‘semnătură electromagnetică’ (vibrație), un mod de oscilație întemeiat pe tiparul său genetic. Dr. Rife a studiat vibrația virușilor, bacteriilor, paraziților, fungilor și a experimentat frecvențe speciale pentru a le distruge.
       Paraziții pot fi luați din aer, de la animale, din hrana de orice fel, din apa contaminată, de la diferite insecte, din iarba udă sau bălți de noroi (intră direct în piele). Energia stagnantă datorată dietei proaste, stilului de viață, mediului, activității mental-emoționale, stresului,. crează un mediu toxic în corp, care reprezintă cauza primară a bolilor (apariția paraziților). Aceștia pot bloca sistemul limfatic (responsabil cu eliminarea lor) și pot intoxica sângele, ducând la apariția bolilor.
       Sistemul imunitar elimină mulți paraziți. Dar când el devine supra-aglomerat, pot apărea probleme de sănătate.
 În general se utilizează antibiotice (ineficiente pentru viruși, sau chiar toxice), dar Rife a introdus varianta ‘electrocutării’ paraziților prin aparate tip ‘zapper’(inducerea unui spectru de frecvențe pentru a anihila frecvența parazitului, plus inducerea unor frecvențe de vindecare ce corespund ritmului biologic ce fac organele să funcționeze normal). Celulele moarte ale paraziților sunt apoi eliminate prin piele, urină, transpirație s.a. Este necesar respectarea unui regim strict și consumul a minim 2 litri de apă pe zi, pentru eliminarea eficientă a toxinelor.
       Rife a făcut un prim test cu aparatul său în 1934, la University of Southern California ; dintr-un grup de 16 bolnavi de cancer, 14 au fost vindecați în 3 luni iar ceilalți 2 în 6 luni. Aparatul s-a dovedit a fi atât de performant încât, în 1939, el a fost interzis (aducea prea mari prejudicii industriei medicamentelor, de pe urma cărora unii câștigau bani frumoși – așa cum se întâmplă întotdeauna, de altfel, din păcate). În anii 1950 John Crane a încercat să ‘reînvie’ tehnologia Rife, suprimată din nou în 1960. Abia către sfârșitul secolului trecut (deci în urmă cu 10-20 de ani) tehnologia Rife a început să fie din nou recunoscută (nu oficial însă – și asta din motive pe care nu are rost să le discutăm). Oricum, aparatul Rife -Crane-Zapper (ca și aparatul Rife/Bare, după numele lui James Bare, un alt continuator recent-1995- al muncii lui Rife) este unul din cei mai eficienți exponenți ai medicinei cuantice.

Surse: http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/2012_03_01_archive.html

http://www.succesulpersonal.ro/sp/index.php?p=sanatate&art=150

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu