Blogurile mele

joi, 29 ianuarie 2015

Medicina energetică și tehnologia Rife

Mitocondriile sunt organite celulare întâlnite în toate tipurile de celule, ce sunt denumite uneori "uzinele energetice ale celulei", fiindcă ele generează mare parte din rezervele de adenozintrifosfat, folosit ca sursă de energie chimică.

Rolul lor însă este extrem de complex, fiind implicate în procesul comunicării prin semnale la nivel celular, în diferenţierea celulelor, dar şi în dezvoltarea ciclică a celulelor, fiindcă se pare că mitocondriile sunt cele care deţin "întrerupătorul" vieţii celulare.

În acest sens, tot mai mulţi cercetători susţin că apariţia cancerului s-ar datora, de fapt, oxigenării insuficiente a celulelor, fapt care le determină o mutaţie, pentru a putea supravieţui într-un mediu lipsit de oxigen, dar, simultan, astfel de celule blochează ceasul biologic aflat în mitocondrii, uitând să mai moară şi acumulându-se în tumori.

Ca să nu mai vorbim de teoriile lui Royal Raymond Rife - inventatorul unui microscop care mărea de 60.000 de ori, fără a distruge mediul de cultură, aşa cum o face microscopul electronic - care susținea că bacteriile şi virușii nu provin din exterior, ci se formează în corpul uman prin ciclul somatidelor, ambele organisme nefiind cauza, ci efectul bolii.

Rife a observat, la microscop, 16 stadii diferite ale aceluiaşi aşa-zis microb, evoluţii similare fazei larvare a fluturelui, "viruşii" fiind, de fapt, o altă fază evolutivă a unor "bacterii", ce aparţin în mod natural organismului uman.

Poate că vă veţi ilumina iarăşi, dacă vă voi spune că majoritatea cărţilor şi studiilor, care contrazic teoria germenilor a lui Pasteur, au fost confiscate, iniţial, de trustul criminal de război, I.G. Farben, care avea ca principală sursă de finanţare banii familiei Rockefeller şi că nu este deloc întâmplător faptul că aproape toate marile concerne chimice s-au transformat, imediat, în concerne farmaceutice, cu venituri actuale mai mari decât ale industriei petroliere sau de armament şi că mai vechea noastră cunoştinţă, George H.W. Bush, actual fabricant de arme, a fost şi unul dintre directori concernului farmaceutic Eli Lilly, între 1977 şi 1979, după ce a părăsit CIA.

Celor curioşi le recomand să caute şi să studieze teoriile lui Wilhelm Reich, Gaston Naessens, Antoine Bechamp sau Günther Enderlein, care se înscriu la capitolul "istoria pierdută a medicinei", ce redefinesc, de exemplu, sângele, ca pe un "ţesut fluid" şi introduc termenii de bioni şi microzime (sau somatide la Gaston), care demonstrează, din plin, rolul vital al microorganismelor proprii în procesele metabolice ale organismului uman.

Din acest punct de vedere, cred că veţi interpreta cu totul diferit asaltul asasin al antibioticelor asupra organismelor umane, pe care caută să le văduvească de prezenţa unor elemente indispensabile vieţii, al căror rol de semnalare a bolii a fost răstălmăcit, fiind "revopsit" în cel de declanşator al bolii şi, de parcă nu era suficient, animalele care fac parte din dieta noastră sunt crescute, prin dopaj, cu aceleaşi antibiotice.

Auto-suficienţa sau ignoranța
 "ştiinţei medicale contemporane" este cel mai mare inamic al sănătăţii umane, fiindcă nu se bazează niciodată pe cercetări obiective şi mai ales oneste, ci numai pe încremenirea în paradigma chimică, în baza căreia îndrăznesc, de exemplu, să numească somatidele, ce par a fi precursorii ADN-ului uman, drept "artefacte, introduse accidental în organism", îndepărtându-ne tot mai mult de medicina holistică şi de imaginea reală a complexei biologii umane, pentru a ne putea menţine într-o stare de dependenţă cronică de "actul medical", a cărui incompetenţă terapeutică şi eficienţă asasină nu mai poate fi negată de nici o statistică oficială.""

Tehnologia RIFE este de fapt ‚electro-medicină’ ce are la bază frecvențe rezonante. Primele sale origini le găsim în studiile lui Nikola Tesla, de la sfârșitul secolului 19, și au fost continuate prin anii 1930 de dr. Royal Raymond Rife. Principiul său de funcționare se bazează pe ideea că fiecare ființă are propria sa ‘semnătură electromagnetică’ (vibrație), un mod de oscilație întemeiat pe tiparul său genetic. Dr. Rife a studiat vibrația virușilor, bacteriilor, paraziților, fungilor și a experimentat frecvențe speciale pentru a le distruge.
       Paraziții pot fi luați din aer, de la animale, din hrana de orice fel, din apa contaminată, de la diferite insecte, din iarba udă sau bălți de noroi (intră direct în piele). Energia stagnantă datorată dietei proaste, stilului de viață, mediului, activității mental-emoționale, stresului,. crează un mediu toxic în corp, care reprezintă cauza primară a bolilor (apariția paraziților). Aceștia pot bloca sistemul limfatic (responsabil cu eliminarea lor) și pot intoxica sângele, ducând la apariția bolilor.
       Sistemul imunitar elimină mulți paraziți. Dar când el devine supra-aglomerat, pot apărea probleme de sănătate.
 În general se utilizează antibiotice (ineficiente pentru viruși, sau chiar toxice), dar Rife a introdus varianta ‘electrocutării’ paraziților prin aparate tip ‘zapper’(inducerea unui spectru de frecvențe pentru a anihila frecvența parazitului, plus inducerea unor frecvențe de vindecare ce corespund ritmului biologic ce fac organele să funcționeze normal). Celulele moarte ale paraziților sunt apoi eliminate prin piele, urină, transpirație s.a. Este necesar respectarea unui regim strict și consumul a minim 2 litri de apă pe zi, pentru eliminarea eficientă a toxinelor.
       Rife a făcut un prim test cu aparatul său în 1934, la University of Southern California ; dintr-un grup de 16 bolnavi de cancer, 14 au fost vindecați în 3 luni iar ceilalți 2 în 6 luni. Aparatul s-a dovedit a fi atât de performant încât, în 1939, el a fost interzis (aducea prea mari prejudicii industriei medicamentelor, de pe urma cărora unii câștigau bani frumoși – așa cum se întâmplă întotdeauna, de altfel, din păcate). În anii 1950 John Crane a încercat să ‘reînvie’ tehnologia Rife, suprimată din nou în 1960. Abia către sfârșitul secolului trecut (deci în urmă cu 10-20 de ani) tehnologia Rife a început să fie din nou recunoscută (nu oficial însă – și asta din motive pe care nu are rost să le discutăm). Oricum, aparatul Rife -Crane-Zapper (ca și aparatul Rife/Bare, după numele lui James Bare, un alt continuator recent-1995- al muncii lui Rife) este unul din cei mai eficienți exponenți ai medicinei cuantice.

Surse: http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/2012_03_01_archive.html

http://www.succesulpersonal.ro/sp/index.php?p=sanatate&art=150

Energetica ființei umane (2)

Peste tot, în Univers, în mediul în care trăim, și chiar în corpul nostru, există forțe nebănuite, nevăzute, de cele mai multe ori nedetectabile cu cele mai sofisticate instrumente științifice. Dacă de mii de ani culturile orientale cunoșteau și valorificau aceste forțe, în civilizația occidentală ele au pătruns mai greu (cu ajutorul învățaților din Extremul Orient), abia în ultimele decenii câștigându-și adevăratul rol. De la vechii învățați orientali, știm că există o legătură strânsă între energie și spirit. Spiritul se crează din energie, noi, oamenii suntem ființe de energie, trăind într-un univers de energie purtătoare de informație. În cercurile științifice, aceste forțe sunt cunoscute sub denumirea generică de energie subtilă.

Unele dintre aceste forțe au fost descoperite și explicate, în timp ce altele – deși suntem conștienți de prezența și acțiunea lor – se lasă în continuare cercetate. Însă un lucru este cert, recunoscut de toți: aceste forțe nevăzute ne afectează neîncetat viața de zi cu zi.
Totul depinde de noi, de cum reușim să recunoaștem aceste forțe, să le stăpânim, să le facem să acționeze în folosul nostru. Cunoscând și stăpânind energia subtilă, vom reuși să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să intrăm în armonie cu noi înșine și cu ceilalți, cu întregul Univers. Prin alimentație, prin programul de lucru și de odihnă, prin acțiunile noastre, dar și prin practicarea unui program de cultivare a energiei, putem deveni stăpânii propriei energii.

Putem spune că Omul este, în primul rând, o ființă energetică; corpul uman este alcătuit ca un microcosmos. Omul nu este alcătuit numai din mușchi, oase, organe interne și altele asemenea, el deține și o structura energetică foarte complexă care conduce activitatea corpului fizic.

Pământul, la rândul lui, este un uriaș camp energetic, care absoarbe și radiază energie, influențâ
nd câmpurile energetice ale omului. Cunoscând faptul că Pământul are și radiază energie, cunoscând cum funcționează această energie, putem trăi în armonie cu întregul Univers.

Câmpul energetic uman este cunoscut sub diferite denumiri – aura, biocâmp sau corp de energie bioplasmatică, denumiri îndeobște cunoscute și întrebuințate de multi oameni cu referire la semenii lor. Într-adevăr, de câte ori n-am spus despre cineva că dezvoltă o energie nebănuită? Sau că, aflându-ne în apropierea unei asemenea persoane suntem `cotropiți` de energia care emană din ea? Sau că o persoană are o aură pozitivă sau negativă?
Energia umană este asemenea câmpului electromagnetic. Omul este o ființă magnetică, dispunând de polaritate: pozitiv-negativ, nord-sud. Cuceririle actuale ale tehnicii au reușit să înregistreze aura umana pe filmele fotografice (efectul Kirlian) sau pe casete video.

Corpul fizic se manifesta în trei stări de agregare: solidă, lichidă și gazoasă. Este format, de exemplu, din oase, mușchi, sistemul circulator, sistemul nervos, creierul, glandele endocrine, etc.. Trupul este un suport format din macromolecule, cărora cele mai lente vibrații le dau viață. Aceste macromolecule ne fac să comunicăm cu solul, dându-ne senzația de greutate și de prezență a lucrurilor.

Energetica ființei umane ( 1 )

Cu toții suferim - fie că acceptăm și suntem conștienți de asta sau nu- din cauza limitărilor impuse de propria noastră minte, simțire și conștiință; din acest punct de vedere, toți ne aflăm în postura de pacienți. 

 În vremurile străvechi înțelepții au afirmat că „ceea ce este sus este și jos”. Probabil, ei descoperiseră prin propria lor experiență că omul însuși este un adevarat univers (părticică din Marele Întreg), iar universul interior uman este asemănător universului exterior.  
         Universul nostru interior este un univers energetic. Pentru majoritatea el este invizibil și nici măcar nu este „simțit”. Nu pentru că ar fi „ascuns” din cine știe ce motive – ci pentru că, de-a lungul istoriei, oamenii și-au pierdut/ ignorat capacitatea de a locui în mod conștient în acest univers, situație care, în prezent, poate fi remediată. 
         Primele „porți/portaluri” de intrare în universul energetic se află chiar în corpul fizic. De fapt, corpul fizic este foarte important – este o interfața între cele două universuri. De aceea este ideal ca el să fie menținut într-o stare de sănătate optimă.
         Așa cum pământul are meridiane, și corpul omenesc are meridiane – canale de circulație a energiei cosmice (numita ‚chi’ de chinezi, prana de budiști). Această energie circulă fără întrerupere prin corpul uman, întreținând activitatea tuturor organelor și apărându-l de agresiuni. Și se pare că tocmai această energie cosmică este „hrana” de bază a organismului viu (se cunosc astăzi numeroase cazuri de oameni care trăiesc numai cu ea, fără alimentație și tot în zilele noastre se vorbește și despre vampirii energetici, care ne(mai)având acces la această energie cosmică, o preiau de la alți oameni). 
         Corpul face schimburi permanente cu universul exterior prin intermediul centrilor energetici (7 chakre, deși în realitate ele probabil sunt muuult mai multe).Acești centri sunt în comunicare și interdependență permanentă cu toate meridianele și canalele energetice din corpul uman și buna lor funcționare ne întreține sănătatea, acționând ca niște vortexuri ce absorb energia din mediu.
         Pe traseele acestor meridiane se află și punctele de acupunctură, ce pot fi activate sau stimulate prin diverse modalități (acupunctură, electroacupunctură, presopunctură, folosirea unor lasere speciale) în scopul îndepărtării blocajelor și fluidizării circulației energetice. Știindu-se că în țesuturile situate sub punctele de acupunctură se află o rețea bogată de vase de sânge și fibre nervoase, curgerea și circulația liberă a acestor energii, în concepția milenară chineză înseamnă sănătate, iar perturbarea lor, blocarea sau stingherirea fluxului firesc înseamna boală. 
        Din punct de vedere energetic e vorba de aceste blocaje, iar din punct de vedere fizic sunt arhicunoscutele cauze : supra-alimentația, alimentația deficitară în nutrienți, stresul și reacțiile emoționale, gândurile negative, poluarea, sedentarismul, alcoolul, epuizarea sexuală, și altele. 
         Toate acestea sunt de fapt efecte ale căror cauză o constituie blocajul energetic interior – care face ca un organism să piardă energie, în loc să acumuleze. Și așa se ajunge la degradarea corpului fizic.
   Calitatea miraculoasă a alimentelor care conțin energie, vitalitate și minerale o conștientizăm abia după ce reușim să înlocuim carnea și alimentele procesate  cu fructe, semințe și legume consumate în stare crudă.
         Orice dereglare sau afecțiune reprezintă de fapt proasta gestionare a energiei de care dispune fiecare organism. O investim în tot felul de activități ‚neproductive de energie’. Pentru a ne suplimenta energia vitală și a ne însănătoși ar fi necesar sa o aducem în corp prin alte modalități decât cele obișnuite (alimentație, respirație, somn). Foarte benefică în acest sens este practica energetică, spre exemplu, practicarea unor sporturi/exerciții pe care taoiștii le numesc Chi Kung, Nei Kung și Tai Chi – sau de alte tipuri de exerciții, indiferent că sunt predate de un profesor sau dictate de propriul nostru corp.

Plimbările în natură, privitul cerului, dansul, scrisul, cititul, rugăciunea și postul , ca și practici moderate, dacă nu se poate constante, constituie, de asemenea, pași reali spre detoxifiere și vindecare.