Blogurile mele

vineri, 20 februarie 2015

Puterea din palme

În centrul palmelor noastre există câte un centru energetic secundar care are legătură cu centrul energetic aflat în vârful capului, al șaptelea centru prin care absorbim energia vitală din Sursă.

Fiind conștienți de energia vitală din corpul nostru și de lumina vindecătoare din palme, ne putem alina și vindeca atât pe noi înșine cât și pe cei dragi aflați în suferință.

EXERCIȚII și SFATURI:

1. Închide ochii și relaxează-te, respirând lent și ritmic. Simte cum se instalează starea de bine.
      Apropie-ți palmele la nivelul ombilicului și încearcă să simți energia care curge din centrul palmei drepte spre centrul palmei stângi. Apropie și depărtează palmele, la început între 5 si 20 de   centimetri și apoi la distanțe mai mari. Exersând, vei observa cum palmele tale devin din ce în ce mai  sensibile.

Freacă-ți palmele între ele până s-au încălzit (activând astfel centrii din palme și centrul din creștetul capului). Este posibil să simți furnicături, înțepături și valuri de căldură. Acum deschide ochii și repetă exercițiul.

2. Palparea corpului, ținând palmele depărtate, apropiindu-le și depărtându-le de corp, primim semnale și senzații din zonele care necesită redresare energetică.

3. Ținând palmele față în față, inspiră profund pe nas, concentrând atenția în centrul palmei stângi. La expirare, atenția se focalizează în centrul palmei drepte. (invers în cazul celor stângaci) Prin exersare vei percepe tot mai bine fluxul de energie învârtindu-se continuu între palme, traversând brațele și sternul.

4. Stând în picioare cât mai relaxat, inspiră profund pe nas, iar prin expirare direcționează energia spre centrul energetic din creștetul capului. Inspiră din nou și, de data aceasta, concentrează-te asupra zonei dintre anus și organele genitale (centrul energetic „rădăcină”). Acest exercițiu are ca scop activarea puternică a celor doi centri. 

5. Se freacă ușor palmele între ele pentru câteva secunde apoi se aplică pe zona afectată. Palma dreaptă-la dreptaci și palma stângă la stângaci, lăsând cealaltă palmă deschisă și orientată în sus. La finalul tratamentului (durează aproximativ 5-10 minute) scutură mâinile puternic de câteva ori, vizualizând cum arunci în foc toată energia negativă și orice reziduri energetice.Spală-ți mâinile cu apă și simte cum îți purifici toți centrii, reinstaurând vitalitatea în întreg corpul.

6. În tratarea altor persoane se ține cont de polaritatea palmelor și a părților corpului. 
    Palma și partea dreaptă reprezintă „+” ul, în timp ce palma și partea stângă  „-”ul. Astfel se lucrează cu palma stângă pe partea dreaptă a pacientului și cu palma dreaptă pe partea stângă.

7. Pe suprafețe mari din corp se aplică palma cu degetele răsfirate; pe suprafețele mici, de exemplu ochii, se aplică palma cu degetele unite între ele.


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu